Navigacija
Viber X logo

Počeo četvrti Seminar ličnih i profesionalnih vještina

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U prostorijama Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci, 07. maja 2015. godine, svečano je otvoren četvrti po redu Seminar ličnih i profesionalnih vještina (Soft Skills Academy - SSA) koji tradicionalno organizuje  Lokalni komitet Evropskog udruženja studenata elektrotehnike (Electrical Engineering STudents’ European
assoCiation  - EESTEC).

 

Počeo četvrti Seminar ličnih i profesionalnih vještina

Kako je istaknuto na otvaranju, Soft Skills Academy  je jedinstvena prilika za mlade ljude sa Banjalučkog univerziteta da kroz seriju treninga iz oblasti javnog nastupa, upravljanja projektima, te liderstva i motivacije,  na inovativan, interaktivan i zanimljiv način  usavrše lične i profesionalne vještine neophodne za uspješnu karijeru.

Svečanosti otvaranja seminara prisustvovao je i prorektor za kadrovska pitanja Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Draško Marinković, koji je učesnicima poželio uspješan rad, te pohvalio trud i angažovanje studenata Elektrotehničkog fakulteta-članova  Lokalnog komiteta EESTEC, na organizaciji jednog ovakavog događaja, izuzetno korisnog za studente.

Počeo četvrti Seminar ličnih i profesionalnih vještina

Nakon svečanog otvaranja,  u prostorijama Socijalno–edukativnog centra uslijedio je prvi u nizu treninga čija je tema bila- kako napisati CV. Osim u pomenutom  centru trenizi će se narednih dana  održavati na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci , gdje će u nedjelju, 10. maja biti upriličeno i svečano zatvaranje, te dodjela sertifikata učesnicima. 

Više detalja na www.softskillsacademy.rs.ba

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4175/07-mala.gif