Navigacija
Viber X logo

Drugi memorijalni turnir „Studentska brigada“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, od 22. do 24. decembra 2014. godine biće održan Drugi memorijalni turnir „Studentska brigada“. Turnir će se, uz učešće više stotina studenata sa svih 16 organizacionih jedinica Univerziteta u Banjoj Luci i Visoke škole unutrašnjih poslova kao pridružene članice, održati u sportskim objektima Univerziteta u Banjoj Luci, na Gradskom olimpijskom bazenu i u Bowling centru „New York“.



Studenti će se takmičiti u sedam disciplina: atletika, sportska gimnastika, plivanje, stoni tenis, šah, borilački sportovi i kuglanje, a svečano uručenje medalja najuspješnijim biće održano u srijedu, 24. decembra.

Detaljan raspored takmičenja po disciplinama nalazi se u prilogu.

Inače, Memorijalni turnir je jedna od aktivnosti koje se na Univerzitetu u Banjoj Luci realizuju ove sedmice u znak sjećanja na Studentsku brigadu Vojske Republike Srpske. Centralni događaj povodom obilježavanja 20. godišnjice formiranja ove jedinice jeste akademija koja će biti održana u utorak, 23. decembra u amfiteatru Fakulteta političkih nauka, sa početkom u 13.00 časova.

Raspored aktivnosti 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3846/plakat-mala.png