Navigacija
Viber X logo

Sastanak predsjedavajućih lokalnih komiteta Evropskog udruženja studenata elektrotehnike u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Sastanak predsjedavajućih lokalnih komiteta Evropskog udruženja studenata elektrotehnike (ECM-Eestec Chairpersons’ Meeting) je jedan od dva godišnja okupljanja svih predstavnika lokalnih komiteta koji čine ovu asocijaciju. Svake godine se ovaj skup održava u drugom evropskom gradu, a EESTEC LC Banja Luka je dobio tu čast da organizuje ECM u periodu od 16-22.11.2014. godine.



Do sada su gradovi domaćini ovog sastanka bili Istanbul, Beograd, Talin, Skoplje, Novi Sad, Eskišehir i Lisabon. Šest dana, koliko bude trajao ovaj događaj, Banja Luku će posjetiti preko stotinu stranih studenata. Oni će zajedno raditi na unapređenju i usavršavanju EESTEC-a. Pored toga što će predstavljati svoje lokalne komitete, univerzitete i gradove iz kojih dolaze, naši gosti će po završetku ECM-a biti naši ,,ambasadori’’ u svojim sredinama.

U toku pomenutih šest dana jedan (Open day) će biti rezervisan za predstavljanje univerziteta sa kojih učesnici dolaze, kao i kompanija učesnica Dana otorenih vrata. Studenti Univerziteta u Banjoj Luci će tada imati priliku da ostave svoju biografiju (CV) u bazi koja će biti otvorena dvije sedmice prije i sedam dana poslije završetka događaja. Na sam dan događaja studenti će u direktnom razgovoru sa predstavnicima kompanija saznati o praksama, stipendijama i poslovima koji su u ponudi.

Na http://ecm2014.com
možete saznati više o ovogodišnjem ECM sastanku.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3666/LOGO-ecm.jpg