Navigacija
Viber X logo

Najava konferencije “Inovacije i preduzetništvo – pokretači razvoja i zapošljavanja”

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, 19. septembra 2014. godine održaće se prva Međunarodna naučno– stručna konferencija „Inovacije i preduzetništvo – pokretači razvoja i zapošljavanja“.

Konferencija čije je zvanično otvaranje predviđeno u 10:30 časova u Svečanoj sali Ekonomskog fakulteta, ima za cilj da aktivira ključne aktere iz naučnih institucija, privrede i nadležnih organa u sferi inovativnog razvoja, preduzetništva i zapošljavanja mladih stručnih kadrova.



Kao primarni rezultat konferencije očekuje se uspostavljanje i jačanje saradnje navedenih sektora i Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci s ciljem zajedničkog djelovanja u osnaživanju privrednih mogućnosti i razvoja u novonastalim uslovima, poslije katastrofalnih prirodnih nepogoda (poplava).

Prisustvo konferenciji potvrdili su istaknuti predstavnici privrednog i društvenog života, kao što su ministri Vlade Republike Srpske , predsjednik ANURS, direktori najuspješniji banaka i preduzeća, predsjednici privrednih udruženja, te najistaknutiji profesori iz oblasti razvoja i preduzetništva iz BiH i zemalja iz okruženja (Slovenija, Hrvatska, Srbija i Crna Gora).

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3563/logoEF.jpg