Navigacija
Viber X logo

Šesti međunarodni seminar „ Obrazovanje i profesionalno ostvarenje mladih inženjera“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U ponedjeljak 14. jula 2014. godine u Banjoj Luci će biti održan Šesti međunarodni seminar „Obrazovanje i profesionalno ostvarenje mladih inženjera“. Jednodnevni seminar u trajanju od 09.00 do 16.00 časova održaće se u prostorijama Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske.

U organizaciji seminara je, pored Univerziteta u Banjoj Luci i Akademije nauka i umjetnosti, učestvovalo više partnera iz Bugarske (Federation of Scientific Engineering Unions in Bulgaria, Union of Electronics, Electrical Engineering and Telecomunications , University of Ruse „Angel Kanchev“, Ruse Scientific and technical Unions); Society if power Engineers iz Rumunije , te Elektronski fakultet Univerziteta u Nišu.

Tokom seminara, organizatori će kroz prezentacije iznijeti svoja iskustva iz oblasti koja je tema ovog skupa, a učesnici seminara će svoj doprinos moći dati kroz diskusiju i prijedloge .

Cilj seminara jeste razmjena iskustava u načinu školovanja budućih mladih inženjera i obezbjeđivanju prakse u datim društvenim okonostima, kao i u načinu zapošljavanja, tj. kako zaposliti mlade inženjere i omogućiti im profesionalnu orijentaciju.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3465/logouniblnews_t.jpg