Navigacija
Viber X logo

Prijavljivanje za studentsku ljetnu praksu „Upoznaj državu Srbiju“

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) objavilo je konkurs „UPOZNAJ DRŽAVU SRBIJU“ kojim poziva studente iz Republike Srpske i dijaspore da se prijave za ljetnu praksu.

 

Praksa će se obavljati u periodu od 17. avgusta do 05. septembra 2014. godine u lokalnim samoupravama i kompanijama u Srbiji.

Tokom tronedjeljne prakse studenti iz dijaspore i Republike Srpske će imati priliku da se upoznaju sa organizacijom i načinom rada lokalnih samouprava i kompanija širom Srbije, privrednim, turističkim i kulturnim potencijalima zemlje i da kroz razmjenu znanja i iskustava daju svoj doprinos lokalnom ekonomskom razvoju, regionalnoj saradnji dviju republika i jačanju veza sa dijasporom. 

Konkurs je otvoren  do 15. jula  2014. godine.  

Studenti sa univerziteta iz Republike Srpske kompletnu dokumentaciju treba da dostave na imejl adresu:predstavnistvo@predstavnistvorsbg.rs . U naslovu imejla potrebno je navesti „Upoznaj Srbiju-ime i prezime kandidata“. 

Rezultati konkursa biće objavljeni najkasnije do 21. jula 2014. godine nawww.predstavnistvorsbg.rs i www.naled-serbia.org.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na internet  stranici www.predstavnistvorsbg.rs ili  slanjem imejla na predstavnistvo@predstavnistvorsbg.rs .

Studenti iz dijaspore više informacija o konkursu i načinu prijave mogu da pogledaju na sajtu NALED-a www.naled-serbia.org.

Prijavni formular za studente sa Univerziteta iz Republike Srpske

Konkurs za projekat „UPOZNAJ DRŽAVU SRBIJU“

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3461/upoznaj-srbiju00.jpg