Navigacija
Viber X logo

Preliminarni rezultati studentskih izbora održanih 02. jula 2014. godine

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Centralna izborna komisija Univerziteta u Banjoj Luci, na sjednici održanoj u petak 04. jula 2014. godine, utvrdila je preliminarnu listu izbora za Studentski parlament, nastavno-naučno/umjetničko vijeće i Senat Visoke škole unutrašnjih poslova koji su održani 02.07. 2014. godine.

Centralna izborna komisija poništila je izbore na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, a ponovljeni izbori će se održati 10. 07. 2014. godine.



Takođe, Komisija je utvrdila da se izbori za dopunu članova nastavno-naučnog/umjetničkog vijeća trebaju ponoviti u septembru na Akademiji umjetnosti, te Elektrotehničkom, Mašinskom, Medicinskom i Rudarskom fakultetu, a iz razloga što nije bilo dovoljno prijavljenih kandidata za članove vijeća.

Preliminarana lista izabranih kandidata nalazi se u prilogu.

Na preliminarnu rang listu može se istaći prigovor Centralnoj izbornoj komisiji u roku od dva dana od dana objavljivanja (07.07.2014.godine).

Preliminarna rang lista 

Ispravljena rang lista - Filozofski i Ekonomski fakultet

Preliminarni rezultati izbora za Studentski parlamaent i Nastavno-naučno vijeće održanih 10.07.2014. godine - Poljoprivredni fakultet

Slike

  • /uploads/attachment/vest/3456/Studentski_izbori_1.jpg