Navigacija
Viber X logo

Prijavljivanje za studentske brigade

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Budući da je Prošireni kolegijum Univerziteta u Banjoj Luci jutros usvojio inicijativu Studentskog parlamenta da se kompletan akademski kalendar pomjeri za sedam dana unaprijed, odnosno da se ove sedmice ne drže nastava i ispiti, Parlament apeluje na sve studente i na sve zaposlene na Univerzitetu da se prijave za rad u studentskim brigadama i time što kvalitetnije iskoriste ovu promjenu akademskog kalendara.

Oni koji se do sada nisu prijavili, mogu to učiniti:
telefonski, na brojeve: 065/478-658 (Ognjen), 065/255-144 (David), 066/162-618 (Aleksandar); kao i putem internet pošte na: studentskiparlamentbl@gmail.com

Informacije koje je potrebno dostaviti su: ime i prezime, matični broj, broj telefona, stalno mjesto prebivališta i fakultet.

Napominjemo da su studenti Univerziteta u Banjoj Luci i u protekelih par dana pokazali izuzetnu solidarnost i humanost. U subotu je za samo četiri sata mobilisano preko 600 studenata koji su se stavili na raspolaganje Republičkom kriznom štabu, juče je broj mobilisan prešao 1000, a očekujemo da će u naredna dva dana na raspolaganju Kriznom štabu RS biti nekoliko hiljada studenata.