Navigacija
Viber X logo

Na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci završen treći seminar ličnih i profesionalnih vještina (Soft Skills Academy)

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U organizaciji Lokalnog komiteta Evropskog udruženja studenata elektrotehnike (EESTEC), u Banjoj Luci je od 03-06.4.2014. godine uspješno održan treći seminar ličnih i profesionalnih vještina (“Soft Skills Academy“), edukacija za studente svih fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.


Liderstvo i motivacija, Konstruktivna kritika, Javni nastup, Govor tijela, Upravljanje projektima i Pregovaračke vještine su oblasti iz kojih su iskusni predavači, članovi Evropskog udruženja studenata elektrotehnike iz Srbije i Republike Srpske i njihovi partneri iz Federacije Bosne i Hercegovine, prenijeli svoja znanja studentima Univerziteta u Banjoj Luci. U edukaciju je ove godine bilo uključeno četrdeset studenata sa trinaest fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Više detalja na www.softskillsacademy.rs.ba

Svečanosti otvaranja seminara prisustvovao je prorektor za naučnoistraživački rad i razvoj Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Milan Mataruga, a seminar je, nakon dodjele sertifikata polaznicima, 06.4.2014. godine zatvorila prof. dr Valerija Šaula, prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Banjoj Luci.