Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće na Memorijalnom turniru „Prva studentska brigada“

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci po prvi put organizuje Memorijalni turnir "Prva studentska brigada" koji će se održati od 23. do 25. decembra 2013. godine. Tim povodom organizatori su uputili poziv svim zainteresovanim studentima da uzmu učešće i da pomognu postavljanju zdravih temelja Memorijalnog turnira kako bi on prerastao u tradicionalnu manifestaciju.

Programom su predviđena dva kolektivna takmičenja: kuglanje (10 čunjeva) i igre bez granica. Prijavljivanje je ograničeno na jednu reprezentaciju po fakultetu, a reprezentaciju čine četiri člana - dva studenta i dvije studentice.

Što se tiče individualnih sportskih takmičenja, prijave su ograničene na tri sportiste po fakultetu u obje konkurencije (muška i ženska). Takmičenja će se održati u sljedećim sportskim disciplinama: 1.Atletika (skok u vis, skok u dalj i trka na 40 metara); 2.Sportska gimnastika (parter i preskok); 3.Plivanje (delfin - 50 metara, leđno - 50 metara, prsno - 50 metara i slobodno - 50 metara); 4.Karate (kate);  5. Džudo (studentice do 57, do 63, 70+;  studenti do 73, do 81, 90+) 6. Tenis 7. Stoni tenis 8. Šah

Prijavljivanje počinje u ponedjeljak 02. decembra u 12.00 časova na propisanim prijavnim listovima, i traje do 18. decembra u 12.00 časova. Studenti se mogu prijaviti na sljedećim mjestima: na protokolu Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci, kancelariji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, kancelariji studentske organizacije fakulteta, kao i elektronskim putem (studentskiparlament.banjaluka@facebook.com).

Izvlačenje parova za takmičenja obaviće se 18.12.2013. godine sa početkom u 14 časova u prostorijama Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci (sala 8, drugi sprat), nakon čega će  isti dan biti objavljen tačan raspored odigravanja takmičarskog dijela Memorijalnog turnira.