Navigacija
Viber X logo

Počele prve Univerzitetske radničke igre

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Košarkaškim mečom između ekipa Rektorata i Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta koji je završen rezultatom 11:74, u ponedjeljak, 14. 10, otpočele su prve Univerzitetske radničke igre.

Košarkaški meč između ekipa Rektorata i Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta

Ovu sportsko-rekreativanu manifestaciju radnika i saradnika organizacionih jedinica Univerziteta u Banjoj Luci prethodno je zvanično otvorio Duško Lazić, finansijski direktor UNBL. 


Početak prvih Univerzitetskih radničkih igara

Druga utakmica koja je bila na rasporedu prvog takmičarskog dana, između timova Fakulteta političkih nauka i Tehnološkog fakulteta  registrovana je službenim rezultatom 20:0 za FPN.

Tokom prve sedmice Univerzitetskih radničkih igara koje se održavaju u novosagrađenoj dvorani u kampusu, igraće se preostali košarkaški mečevi, a raspored  utakmica možete vidjeti u prilogu. Univerzitetske radničke igre organizuju studenti Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta  pod direktnim pokroviteljstvom prof. dr Stanka Stanića, rektora Univerziteta a takmičenje se održana u sledećim sportovima: futsal (m), košarka (m), odbojka (ž), šah (m) i (ž), tenis, stoni tenis (m) i (ž) i igre bez granica.

Raspored utakmica u košarci