Navigacija
Viber X logo

Radionica na temu "Priprema prijedloga projekata"

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine u saradnji sa Univerzitetom u Tuzli, a uz podršku Austrijske razvojne agencije, organizuje radionicu na temu "Priprema prijedloga projekata". Radionica će se održati u četvrtak, 20.06.2013. godine, u Tuzli u Multimedijalnoj sali Univerziteta u Tuzli (zgrada Gimanzije "Meša Selimović"), sa početkom u 11:00 sati.

Cilj radionice je predstaviti mogućnosti učešća institucija i istraživača iz BiH u EU programu FP7, te sistem i modalitete podrške bh. istraživačima, potencijalnim učesnicima u ovom programu. Učesnici će se upoznati i sa osnovnim ciljevima i aktivnostima u predstojećem programu Horizon 2020.

U drugom dijelu radionice, učesnici će imati priliku upoznati se sa pripremom prijedloga projekta. Učesnici će imati mogućnosti da sa stručnim licima prođu kroz navedena pitanja, te da steknu praktična znanja o tome kako pripremiti prijedlog projekta za FP7.

Pozivaju se zainteresovani za učešće u radionici da izvrše on-line registraciju na web stranici
http://www.ncp.ba/, najkasnije do 19. juna 2013. godine u 13:00 sati.

Učesnici ne plaćaju kotizaciju.

Za dodatne informacije kontaktirajte Sektor za nauku i kulturu Ministarstva civilnih poslova BiH na broj telefona: 033/492-585 ili 033/492-551.

Dnevni red - Priprema prijedloga projekta

Izvor: ncp.ba