Navigacija
Viber X logo

Međunarodna konferencija 15 YUCORR - "Stjecište nauke i prakse u oblastima korozije, zaštite materijala i životne sredine"

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Udruženje inžinjera Srbije za koroziju i zaštitu materijala (UISKOZAM) [nekada Savez inžinjera Srbije za zaštitu materijala (SISZAM)] organizuje Međunarodnu konferenciju 15 YUCORR

Ova tradicionalna Konferencija održaće se na planini Tari od 17. do 20. septembra 2013. godine. Osnovni cilj Konferencije jeste razmjena najnovijih informacija i rezultata istraživanja između istraživača i inžinjera koji se bave problemima korozije i zaštite različitih vrsta materijala, kao i zaštitom životne sredine i alternativnim oblicima konverzije energije. Petnaesta konferencija YUCORR održaće se pod sloganom: "Stjecište nauke i prakse u oblastima korozije, zaštite materijala i životne sredine"

Detaljne informacije o Konferenciji, koje se tiču tematike, prijave radova, registracije učesnika i mjesta održavanja, uskoro će se naći na internet stranicama UISKOZAM:
www.sitzam.org.rs

Formulari za ranu prijavu učešća i prijavu radova postavljeni su na internet stranici Konferencije.

Za ranu registraciju koja će biti otvorena do 16. juna 2013. neophodno je dati samo okvirni naslov rada (pri tome naravno moguće poslati i cijeli rad ukoliko to želite), dok će slanje izvoda i proširenih radova biti moguće do 21. jula 2013.
Učesnici koji iskoriste mogućnost rane registracije moći će da uplate kotizaciju po 10% sniženoj cijeni do 26. jula 2013. godine. Organizacioni odbor Konferencije 15 YUCORR

15 YUCORR International Conference
September 17-20, 2013
TARA Mountain, Serbia