Navigacija
Viber X logo

Rektoru Univerziteta u Banjoj Luci dodijeljena zahvalnica za doprinos Univerziteta u Banjoj Luci unapređenju rodne ravnopravnosti u Republici Srpskoj

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Direktorica Gender centra-Centra za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Republike Srpske g-đa Spomenka Krunić uručila je 19.06.2012. godine prof. dr Stanku Staniću, rektoru Univerziteta u Banjoj Luci, posebno priznanje Univerzitetu u Banjoj Luci-zahvalnicu za doprinos unapređenju rodne ravnopravnosti u Repblici Srpskoj.

Rektor Stanić i Spomenka Krunić

Priznanje simboliše postignute rezultate u dosadašnjoj saradnji, a predstavlja i podstrek za nastavak i razvoj saradnje i u budućnosti.

Tokom sastanka u Rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci razgovarano je i o pripremama za ovogodišnju Ljetnu školu rodne ravnopravnosti, koja će po drugi put biti organizovana na Univerzitetu u Banjoj Luci u saradnji sa Centrom za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Republike Srpske.



Ljetnu školu rodne ravnopravnosti i ove godine podržaće UN WOMEN (United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women), entitet Organizacije ujedinjenih nacija za rodnu jednakost i podršku ženama.