Navigacija
Viber X logo

Radni sastanak učesnika projekta SHEQA

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Strategic Management of Higher Education Institutions Based on Integrated Quality Assurance System (511262-TEMPUS-1-2010-1-BE-TEMPUS-SMGR) – skraćeno SHEQA

SHEQA radni sastanak

Dana 20. juna 2012. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci održan je radni sastanak učesnika projekta SHEQA.

Univerzitet u Banjoj Luci su predstavljali prof. dr Simo Jokanović, prorektor za nastavu i studentska pitanja, Ozren Trišić, koordinator sistema kvaliteta, Branislav Jovković, direktor URC-a i Miroslav Dragić, viši asistent Tehnološkog  fakulteta, a inostrani tim koordinatora Andre Govaert, Belgija, Norma Ryan, Irska, Carmen Echazarreta i Yoonshin Gu Park, Španija, te Miha Pauko, Slovenija.

Zaključeno je da je projekat unaprijedio aktivnosti na osiguranju kvaliteta. Nakon godinu i po dana realizacije projekta, inostrani tim koordinatora izrazio je zadovoljstvo ostvarenom saradnjom sa našim Univerzitetom. Konstatovano je da projekat vrlo konkretno doprinosi i utiče na brže i efikasnije prikupljanje i analiziranje baza podataka koje su definisane kroz ključne indikatore uspješnosti.
Naredni zadaci projekta su izrada akcionog plana za primjenu i efikasno korišćenje softvera za obradu i analitiku ključnih indikatora uspješnosti za različite nivoe organizacionih jedinica Univerziteta.