Navigacija
Viber X logo

Poziv na radionicu: "Nuclear Human Resource (HR) Development workshop -reference 2012-IET-A-05"

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Obavještavamo vas da će 27. i 28. septembra 2012. godine Združeni istraživacki centar Evropske komisije (JRC) organizovati radionicu na temu "Nuclear Human Resource (HR) Development in the EU new Member States/(potential) (candidate) countries”, koja će se održati u Istanbulu,Turska.
Tema radionice se odnosi na značaj razvoja sistema monitoringa upravljanja ljudskim resursima kroz univerzitete kao i potrebe od strane korisnika nuklearnih sistema. Na radionici će biti prezentovana Evropska inicijativa EHRO-N, te diskutovano o mogućnostima dalje saradnje i rezultatima prve radionice koja je održana 2011. godine. Takođe, posebna pažnja će biti posvećena šemi Evropskog kreditnog sistema za stručno obrazovanje i trening (ECVET) kao implikacijama za sektor nuklearne energije.
Potencijalni aplikanti koji su zainteresovani za radionicu trebalo bi da rade u oblasti razvoja ljudskih resursa ili obrazovanja i treninga u sektoru nuklearne energije te da dolaze iz oblasti industrije/ regulatornih tijela/ isporučilaca usluga (ili bilo koji drugi korisnik nuklearnih sistema), zatim, sa univerziteta ili oblasti politike.

Fokus radionice je na:
1. Novim zemljama članicama EU
2. Zemljama kandidatima
3. Potencijalnim kandidatima za članstvo u EU
4. FP7 pridruženim članicama

Krajni rok za prijavu učesnika je 01.07.2012. godine.

Više informacija na linku:
http://ec.europa.eu/dgs/jrc/downloads/enlargement/eia2012/2012-iet-a-05.pdf

Takođe možete aplicirati na adresu
jrc-enlargement@ec.europa.eu koristeći šifru sa gornjeg linka EHRO-N

Vijest preuzeta sa www.ncp.ba