Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Računovodstvo

Izbori u zvanjaEkonomski fakultet

Na osnovu člana 71. stav 7. Zakona o visokom obrazovanju („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 73/10 i 104/11) i člana 54. Statuta Univerziteta u Banjoj Luci, Nastavno - naučno vijeće Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci je na V sjednici održanoj dana 19.04.2012. godine, donijelo Odluku, broj: 13/3.700-V-4.6/12, o obrazovanju Komisije za podnošenje izvještaja za izbor u naučno-nastavno zvanje po raspisanom konkursu u dnevnom listu „Glas Srpske“ od 11.04.2012. godine za užu naučnu oblastu Računovodstvo i revizija nastavni predmet Upravljačko računovodstvo u sastavu:

1. Dr Snežana Rakovački Tubić, vanredni profesor, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uža naučna oblast Računovodstvo i revizija, predsednik; 2. Dr Novak Kondić, vanredni profesor, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uža naučna oblast Računovodstvo i revizija, član; 3. Dr Blagoje Novićević, redovni profesor, Ekonomski fakultet Univerziteta u Nišu, uža naučna oblast Poslovne finansije i računovodstvo, član.

U skladu sa odredbama članova 91. i 92. Zakona o visokom obrazovanju, a nakon uvida u konkursni materijal prijavljenog kandidata, Komisija iz prethodnog stava Nastavno naučnom vijeću Ekonomskog fakulteta i Senatu Univerziteta u Banjoj Luci podnosi


Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Računovodstvo Predrag Gajić