Navigacija
Viber X logo

Međunarodni Zakon o izgradnji

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Ovaj skraćeni program nudi pravnicima priliku da unaprijede svoja znanja o građevinskoj industriji i njenim promjenljivim zahtjevima na najvišem nivou na Univerzitetu u Beču.

Priznati međunarodni stručnjaci iz nauke i prakse radiće sa učesnicima. Oni prenose najsavremenija znanja koja omogućavaju studentima da se uspješno nose sa pravnim aspektima u međunarodnom građevinskom carinskom sektoru. Intenzivno učenje na bazi konretnih primjera jedna je od karakteristika koja će omogućiti studentima da uspješno djeluju u oblasti međunarodne građevinske industrije.

Trosemestralni program počinje u oktobru 2012. godine, po drugi put na Univerzitetu u Beču. Diplomci će steći stepen mastera prava (Master ofLaws). Pored toga, postoji i četverosemestralni master programa za, na primjer, građevinske inžinjere ili ekonomiste građevinsarstva, koji se obično bave pregovorima i primjenom ugovora. Ovaj program počinje u martu 2013.godine, a završava sa stepenom magistra pravnih studija (Master of Legal Studies).

U prilogu se nalazi brošura. PGC_International Construction Law

Univ.-Prof. i.R.Dr. Manfred Straube Scientific Director Universität Wien

Postgraduate Center Campus der Universität Wien Spitalgasse 2, Hof1, 1090 Wien

T +43-1-4277-10811 M +43-664-60277 10811 F +43-1-4277-9108

office.icl@univie.ac.at

www.postgraduatecenter.at/construction-law