Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Radiologija

Izbori u zvanjaMedicinski fakultet

Na osnovu člana 52. i 138. Statuta Univerziteta u Banjaluci, te člana 4. i 5. Pravilnika o pustupku i uslovima izbora akademskog osoblja Univerziteta u Banjaluci Nastavno-Naučno vijeće Medicinskog fakulteta na sjednici održanoj 07.10.2011. godine, donijelo je odluku br. 0602-748/11 kojom je formirana komisija za pisanje izvještaja za izbor u zvanje saradnika za užu naučnu oblast Radiologija, u sastavu: 1. Dr Petar Bošnjaković, redovni profesor, uža naučna oblast Radiologija, Medicinski fakultet Niš, predsjednik; 2. Dr Zoran Radovanović, docent, uža naučna oblast Radiologija, Medicinski fakultet Niš, član; 3. Dr Slađana Petrović, docent, uža naučna oblast Radiologija, Medicinski fakultet Niš, član;

Na raspisani Konkurs Univerziteta u Banjaluci, objavljenog 24.8.2011. godine u dnevnom listu "Glas Srpske" za izbor saradnika za užu naučnu oblast radiologija prijavio se jedan kandidat:

Mr Saša Vujnović, specijalista radiolog, stalno zaposlen u Zavodu za radiologiju Kliničkog centra Banjaluka, od 2000.-2005. god. angažovan kao stručni savetnik, a od 2006. god. kao viši asistent na Katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Nakon detaljnog uvida i analize dokumentacije kandidata, Komisija podnosi sledeći

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Radiologija Saša Vujnović