Navigacija
Viber X logo

Seminar o stipendijama Vlade Rusije

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Srpsko-rusko prijateljstvo "Bratstvo" u saradnji sa Ambasadom Rusije u BiH po prvi put u RS organizuje promociju državnih stipendija Vlade Rusije za osnovne, master i doktorske studije.

U 2012./2013. školskoj godini je građanima Bosne i Hercegovine dodijeljeno 47 državnih stipendija za studiranje u visokim školskim ustanovama Ruske Federacije.

Ruska strana obezbjeđuje studentima:
- potpuno besplatan studij;
- stipendiju predviđenu zakonom za ruske studente/ postdiplomce;
- smještaj u studentskom domu, koji se simbolično plaća (u iznosu predviđenom za ruske studente, a koji zavisi od fakulteta).

Seminar o stipendijama Vlade Rusije gdje ćete saznati sve informacije o uslovima za studiranje u Rusiji, održaće se u četvrtak 15. marta u prostorijama Pravnog fakulteta, sala 49 (I sprat) sa početkom u 18 časova.

Molimo Vas da na način koji Vi smatrate najadekvatnijim (oglasne table, sajt fakulteta), obavjestite studente o Seminaru na kojem će dobiti korisne informacije o mogućnosti daljeg školovanja.

Očekujemo zajedno sa Ambasadom Rusije u BiH, prisustvo vaših predstavnika jer je ovo jedna od veoma bitnih tema vezana za naučnu saradnju sa visoko školskim ustanovama u Rusiji.
Molimo Vas da potvrdite dolazak na ovaj e-mail srb-rus_bratstvo@mail.ru

SRP "Bratstvo"
http://www.srpbratstvo.org/