Navigacija
Viber X logo

Call for applications 2012/2013 The Department Of Political Science At Central European University Is Pleased To Announce Its Call For Applications For Academic Year 2012/2013

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Rok za prijavu onlajn aplikacija na odsjeku za Političke nauke na Centralnom evropskom univerzitetu (CEU) u Budimpešti, Mađarska, otvoren je do 25. januara 2012. godine.  

Posljednjih nekoliko godina pridružio se veći broj kolega na odsjek Političkih nauka, od kojih i uvaženi profesori kao što su Kenneth Benoit, Marizio Cotta, Richard S. Katz, Radoslaw Markowski, Herbert Kitschelt, Philippe Schmitter i Sidney Tarrow. Nudimo odlične uslove studentima i obezbjeđujemo prilike za profesionalan razvoj svakog studenta. Cilj nam je da podstaknemo kritičko mišljenje i analitičke vještine kod studenata kroz debate, radionice, seminare i konferencije. Odsjek teži akadamskom uspjehu obezbjeđujući studentima znanje iz oblasti kao što su komparativna politika, politička teorija i politička ekonomija.

Pomoću interdisciplinarnih i komparativnih podsticaja studenti su ohrabreni da upute složena društvena i politička pitanja od ključnog interesa.  

CEU nudi širok spektar finansijske pomoći za perspektivne studente.

Više informacija na: www.ceu.hu/polsci.
 
Dorothee Bohle
Head, Department of Political Science
Central European University

POLS_poster
POLS_call
POLS_flyer