Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Stočarstvo

Izbori u zvanjaPoljoprivredni fakultet

KOMISIJA U SASTAVU
Dr Lidija Perić - predsjednik Komisije
Vanredni profesor, uža naučna oblast: Stočarstvo, na predmetima: Tehnologija živinarske proizvodnje, Alternativni sistemi u živinarstvu i Stočarstvo. Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet.
Dr Niko Milošević - član Komisije
Redovni profesor, uža naučna oblast: Stočarstvo, na predmetima: Stočarstvo, Nekonvencionalna animalna proizvodnja, Tehnologija živinarske proizvodnje.
Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet.
Dr Miloš Beuković - član Komisije
Vanredni profesor, uža naučna oblast: Ishrana životinja, na predmetima: Osnovi ishrane životinja, Ishrana nepreživara i Ishrana životinja.
Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet.

NAUČNO-NASTAVNOM VIJEĆU POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BANJOJ LUCI

Predmet: Izvještaj Komije za razmatranje konkursnog materijala i pisanje izvještaja za izbor nastavnika na predmete Svinjarstvi i Živinarstvo, za užu naučnu oblast Stočarstvo na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Odlukom Naučno-nastavnog vijeća Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, broj: 0101-1891-35-6d/11 od 12.05.2011. godine, imenovani smo u Komisiju za razmatranje konkursnog materijala i pisanje izvještaja po Konkursu Univerziteta u Banjoj Luci, objavljenog u dnevnom listu "Glas Srpske" od 27.04.2011. godine za izbor nastavnika na užu naučnu oblast Stočarstvo, za nastavne predmete Svinjarstvo i Živinarstvo, na Pljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.
Na raspisani Konkurs Senata Univerziteta u Banjoj Luci, koji je objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" od 27. aprila 2011. godine, za izbor nastavnika na predmete Svinjarsvo i Živinarstvo, za užu naučnu oblast Stočarstvo, prijavu je podnio jeda (1) kandidat, dr Stoja Jotanović, docent 

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Stočarstvo Stoja Jotanović