Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Stočarstvo

Izbori u zvanjaPoljoprivredni fakultet

KOMISIJA u sastavu:
1. Prof. dr Miloš Beuković – predsjednik komisije
Vanredni profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, uža naučna oblast Ishrana životinja, na predmetima: Osnovi ishrane životinja, Ishrana nepreživara i Ishrana životinja.
2. Prof. dr Vidica Stanaćev – član komisije
Redovni profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, uža naučna oblast Ishrana životinja, na predmetu Hraniva i tehnologija hrane za životinje.
3. Prof. dr Verica Jurić – član komisije
Redovni profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, uža naučna oblast Ishrana životinja, na predmetima: Poznavanje stočarskih proizvoda i Zdravstvena bezbjednost hrane animalnog porijekla.
                                      

NASTAVNO-NAUČNOM VIJEĆU POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BANJALUCI

Odlukom Nastavno-naučnog vijeća Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjaluci broj: 0101-1891-35-bc/11 od 12. 05. 2011. godine, imenovani smo u Komisiju za razmatranje konkursnog materijala i pisanje izvještaja za izbor u akademsko zvanje, po raspisanom Konkursu objavljenom u dnevnom listu «Glas Srpske» od 27.04.2011. godine, za izbor nastavnika na užoj naučnoj oblasti Stočarstvo, za nastavne predmete: Osnovi ishrane životinja, Ishrana preživara, Ishrana nepreživara, Ishrana domaćih životinja i Kvalitet i bezbjednost hrane za životinje.
U skladu sa članom II navedene Odluke, Komisija podnosi Nastavno-naučnom vijeću Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, na dalje postupanje

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Stočarstvo Milanka Drinić.pdf