Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Matematička analiza i primjene

Izbori u zvanjaPrirodno-matematički fakultet

SENATU UNIVERZITETA U BANJOJ LUCI
NASTAVNO-NAUČNOM VIJEĆU
PRIRODNO-MATEMATIČKOG FAKULTETA

Odlukom Nastavno-naučnog vijeća Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci broj 341/11 od 17.02.2011. godine imenovani smo u Komisiju za razmatranje konkursnog materijala i pisanje Izvještaja za izbor u akademsko zvanje, u sastavu:
1. Dr Milan Jovanović, redovni profesor, uža naučna oblast Matematička analiza i primjene, PMF Banja Luka, predsjednik;
2. Dr Miloš Arsenović, vanredni profesor, uža naučna oblast Matematička analiza i primjene, Matematički fakultet Beograd, član;
3. Dr Vladimir Jovanović, vanredni profesor, uža naučna oblast Matematička analiza i primjene, PMF Banja Luka, član;

Na Konkurs za izbor saradnika za užu naučnu oblast Matematička analiza i primjene, (nastavni predmeti Analiza 3, Analiza 4, Elementarna teorija brojeva, Matematičko programiranje, Parcijalne diferencijalne jednačine i Diferencijalne jednačine) objavljenom 09.02.2011. godine u dnevnom listu "Glas Srpske", prijavio se jedan kandidat, mr Boris Marjanović.
Na osnovu priloženog konkursnog materijala i ličnog poznavanja kandidata podnosimo Nastavno-naučnom vijeću Prirodno-matematičkog fakulteta i Senatu Univerziteta u Banjaluci sljedeći:

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za užu naučnu oblast Matematička analiza i primjene Boris Marjanović.pdf