Navigacija
Viber X logo

Aktivnosti oko konstituisanja novog saziva Studentskog parlamenta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte
    Predsjednik starog saziva Studentskog parlamenta, Milan Grubor, je zakazao konstitutivnu sjedicu 2. saziva Studentskog parlamenta za četvrtak, 02.07.2009. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci sa početkom u 12,00 časova.

    Na konstitutivnoj sjednici će se, između ostalog, verifikovati mandati novih članova, razmatrati programska platforma za 2009/2010 godinu, te izvršiti izbor predsjednika, potpredsjednika, generalnog sekretara i predsjednika radnih tijela Studentskog parlamenta.

    Pored konstitutivne sjednice, predviđeno je održavanje i svečane sjednice na kojoj će se predstaviti novoizabrani članovi i rukovodstvo Studentskog parlamenta i to u petak, 03.07.2009. godine u 12,00 časova u amfiteatru Pravnog fakulteta. Na sjednici će se prisutnima obratiti Milan Grubor, predsjednik starog saziva Studentskog parlamenta, prof. dr Stanko Stanić, rektor Univerziteta u Banjoj Luci i Anton Kasipović, ministar prosvjete i kulture Repbulike Srpske, a u dijelu programa je predviđeno i izvođenje prigodnog programa od strane studenata Akademije umjetnosti.

    Ovom prilikom želimo pozvati studente, profesore i sve zainteresovane da nam se pridruže na svečanoj sjednici i na taj način podrže Studentski parlament i njegove aktivnosti u narednoj akademskoj godini.
   
DOBRODOŠLI!!!