Navigation

мр Ивана Панџић
виши асистент

Филозофски факултет
Ужа научна/умјетничка областПомоћне историјске науке
Датум избора у звањеSeptember 27, 2012

Предмети

Филозофски факултет

МЗ147Музеологија
АР111-16Археологија
АР111Археологија